Skip to main content
search
0

De Ruyter Training & Consultancy BV (DRTC) is sinds 1991 actief in de wereld van maritieme veiligheidstrainingen. Reeds tal van jaren verzorgen wij in samenwerking met Veiligheidscentrum Zeeland (v/h Trainingscentrum Vlissingen) voor vele rederijen en offshore bedrijven training op gebied van Sea Survival, Fire Fighting and – prevention, First Aid and Safe work procedures inclusief Werken en redden op hoogte en uit besloten ruimten.

Met de komst van de bouw van windmolen parken op de Noordzee heeft de Global Wind Organization (GWO) een standaard neergelegd voor de trainingen van personeel werkzaam in deze sector.

DRTC heeft in de 2e helft van 2018 een uniek oefenobject gerealiseerd om de Basic Safety Training realistisch te kunnen verzorgen. Deze volledige training is opgesteld volgens de richtlijnen van de Global Wind Organization (GWO). Deze Basic Safety Training (GWO) is bedoeld voor personeel dat werkzaam is in de windindustrie, op het land en/of op zee, betrokken bij de bouw, het onderhoud en/of de service voor onshore en/of offshore windturbines en windparken.

Na het voltooien van de Basic Safety Training (GWO) heeft u de volgende certificaten in bezit:

  • First Aid
  • Manual Handling
  • Fire awareness
  • Working at Heights
  • Sea Survival

Om u een indruk te geven van dit nieuwe trainingsobject alvast een impressie hieronder.

Voor verdere informatie en boekingen:

De Ruyter Training en Consultancy BV

Oosterhavenweg 22

4382 NL Vlissingen

+31-(0)118-463382

[email protected]

www.drtc.nl