Skip to main content
search
0

DRTC VLISSINGEN

De Ruyter Training & Consultancy verzorgt sinds begin jaren tachtig van de vorige eeuw voor zowel de maritieme sector als het bedrijfsleven cursussen.

Met onze locatie in Vlissingen zijn wij in Nederland een van de grondleggers geweest voor de veiligheidstrainingen in de offshore- en scheepvaartwereld, zoals de diverse STCW- en Nogepa trainingen.

Vele cursussen worden verzorgd in samenwerking met o.a. Veiligheidscentrum Zeeland te Vlissingen, De Ruyter Academy van de HZ University of Applied Sciences en het Maritiem en Logistiek College van Scalda.

Lees meer

DRTC GRONINGEN

Het maritiem opleidingscentrum DRTC Groningen maakt sinds januari 2019 deel uit van De Ruyter Training & Consultancy B.V.

Het opleidingscentrum ligt afgemeerd in de Finse Haven te Groningen. DRTC Groningen verzorgt een ruim aanbod aan STCW- en andere cursussen en trainingen in samenwerking met ROC Noorderpoort en andere partners.

Lees meer

DRTC CURACAO

De Ruyter Training & Consultancy te Curaçao verzorgt professionele cursussen voor geheel Zuid Amerika en het Caribische gebied. Wij opereren op internationaal niveau voor de volgende sectoren en onderdelen: maritiem (waaronder STCW), offshore, haven, logistiek, vaarbewijzen, veiligheid, beveiliging en ISPS.

De cursussen worden niet alleen verzorgd en uitgevoerd vanuit ons trainingscentrum op Curacao, maar ook op locatie in diverse andere landen.

Lees meer

Over ons

De Ruyter Training & Consultancy verzorgt sinds begin jaren tachtig van de vorige eeuw voor zowel de maritieme sector als het bedrijfsleven cursussen.

Met onze locatie in Vlissingen zijn wij in Nederland een van de grondleggers geweest voor de veiligheidstrainingen in de offshore- en scheepvaartwereld, zoals de diverse STCW-, GWO- en Nogepa trainingen.

In de loop der jaren is het bedrijf uitgebreid met locaties in Curacao en Groningen. De Ruyter Training & Consultancy – Make the world Safe!

 

Contact informatie

Oosterhavenweg 22
4382NL Vlissingen

[email protected]

Nieuwe Trainingen bij DRTC

Gemakkelijk bereikbaar vanaf

  • Belgie
  • Nederland
  • Duitsland
  • Nederlandse Antillen

Social media links