Skip to main content
search
0

DRTC Vlissingen

Welkom bij De Ruyter Training & Consultancy Vlissingen BV

De Ruyter Training & Consultancy verzorgt sinds begin jaren tachtig van de vorige eeuw voor zowel de maritieme sector als het bedrijfsleven cursussen.

Met onze locatie in Vlissingen zijn wij in Nederland een van de grondleggers geweest voor de veiligheidstrainingen in de offshore- en scheepvaartwereld, zoals de diverse STCW- en Nogepa trainingen.

Vele cursussen worden verzorgd in samenwerking met o.a. Veiligheidscentrum Zeeland te Vlissingen, De Ruyter Academy van de HZ University of Applied Sciences en het Maritiem en Logistiek College van Scalda.

In de loop der jaren is het bedrijf uitgebreid met locaties in Curacao en Groningen.

De trainingen vinden echter niet alleen plaats op deze locaties.

De Ruyter Training & Consultancy verzorgt desgewenst tevens haar trainingen op internationale on-the-job locaties. Het blijkt dat juist deze trainingen in de eigen werkomgeving van de trainees, uiterst effectief zijn.

Naast trainingen voor offshore en koopvaardij professionals, verzorgt De Ruyter Training & Consultancy ook trainingen voor watersporters.

Bij de De Ruyter Training & Consultancy vindt u ‘Experts in training …’ als gevolg van onze unieke combinatie van interne en externe maritieme expertise.

Indien u meer informatie wenst neemt u dan contact op met ons per telefoon of mail: +31 (0)118 463382 [email protected]

Heeft u problemen met het openen van pdf-bestanden bij het gebruik van Windows-10 EDGE? Gebruik dan Internet Explorer of Google Chrome

Contact gegevens Vlissingen

De Ruyter Training & Consultancy B.V.

Bezoek & postadres

Oosterhavenweg 22-24
4382 NL Vlissingen

Tel.nr: +31(0)118463382

Email: [email protected]

Trainingen Vlssingen