Skip to main content
search
0

Kies uw locatie en datum

NIBHV BHV Herhaling E-learning

Met trots presenteren wij onze BHV Herhaling – E-learning cursus, een efficiënte en flexibele manier om uw kennis en vaardigheden op het gebied van bedrijfshulpverlening bij te werken en te versterken.

Doelstelling
De BHV Herhaling – E-learning cursus is specifiek ontworpen voor professionals en medewerkers die al bekend zijn met de basisprincipes van bedrijfshulpverlening en een geldig BHV-certificaat hebben. Het is bedoeld om uw kennis en vaardigheden bij te werken en te verfrissen, zodat u uw rol als bedrijfshulpverlener effectief kunt vervullen.

Bestemd voor
Werknemers die deel uitmaken van een bedrijfshulpverleningsorganisatie

Cursusinhoud

Onze BHV Herhaling – E-learning cursus omvat een uitgebreid scala aan onderwerpen die belangrijk zijn voor bedrijfshulpverlening. Enkele van de belangrijkste onderwerpen die aan bod komen, zijn:

  • Herhaling van basiskennis bedrijfshulpverlening
  • Beoordeling van noodsituaties en alarmering
  • Levensreddende handelingen, zoals reanimatie en AED-gebruik
  • Brandbestrijding en gebruik van blusmiddelen
  • Ontruiming en evacuatieprocedures
  • Communicatie en samenwerking tijdens noodsituaties
  • Praktijkoefeningen en scenario’s

Certificering
Na succesvolle afronding van de BHV Herhaling – E-learning cursus ontvangt u een erkend certificaat van deelname. Dit certificaat bevestigt dat u de vereiste kennis en vaardigheden hebt opgedaan om als bedrijfshulpverlener op te treden en om te gaan met noodsituaties op de werkvloer.

Geldigheid
Het diploma heeft een geldigheidsduur van één jaar vanaf de afgiftedatum van het diploma. Indien niet binnen uiterlijk drie maanden na het verstrijken van de geldigheidsduur het herhalingscertificaat is behaald, zal opnieuw het diploma van de basisopleiding moeten worden behaald.

Cursusduur

De BHV Herhaling – E-learning cursus heeft een duur van 1 dag. U kunt zelf bepalen wanneer en waar u de e-learning modules volgt, op een moment dat het u het beste uitkomt.

Lestijden
08.30 – 17.00 uur

Onze cursussen worden gegeven in kleine groepen om persoonlijke aandacht en interactie te waarborgen.

De aangegeven prijzen op de website zijn voor lopende kalenderjaar en worden jaarlijks geindexeerd.